Saari

Pihlajaluoto

Suomenlahden Uistelijoilla on oma saaritukikohta Itä-Helsingin edustalla Pihlajaluodossa, josta hyvät kalavedet alkavat heti saaren rannoista. Loistava sijainti lähellä rantaa, kuitenkin ulkomeren ääressä yöpymis- ja saunomismahdollisuuksineen, tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden useammankin päivän kalareissuille myös kalakavereillesi. Ulkopaikkakuntalaisten vieraiden ei tarvitse miettiä missä yöpyisi tai pitäisi venettä merelle suuntautuvien kalareissujen aikana. Saari on mahtava paikka retkeilyyn ja yhdessäoloon myös koko perheelle merellisessä luontoympäristössä.

Saaressa on kaksikerroksinen hyväkuntoinen talo, josta löytyy sekä hyvät ruoanlaittomahdollisuudet että runsaasti yöpymistilaa. Lisäksi saaressa on saunarakennus, grillikatos ja varastotilaa. Nykyaikaiseen venekalustoon hyvin soveltuvat laiturit molemmin puolin saarta takaavat turvallisen ja helpon rantautumisen, ja niihin voi luonnollisesti kiinnittyä suurempikin määrä veneitä. Pidämme yllä ainutlaatuista tukikohtaamme talkoovoimin.

Saaressa järjestetään jäsenille kohdistettuja kalastuskilpailuja, sekä nuoriso- ja muita koko perheen tapahtumia. Pihlajaluoto on erinomainen paikka viettää merellistä vapaa-aikaa kauniissa saaristossa. Hyvät taimenvedet ja siian ongintapaikat tavoitat saaren rannoilta ja sen ympäristöstä, ja avomeren parhaille lohipaikoille on lyhyet ajomatkat.