Tue merilohta

HYVÄ MERILOHEN UISTELIJA

Suomenlahden Uistelijat r.y. (y-tunnus: 1524862-3) on saanut 5.11.2018 rahankeräysluvan no RA/2018/1040 ajalle 1.1.2019 – 31.12.2020.

Rahakeräysluvan tarkoitus on auttaa, elvyttää ja turvata merilohen tulevaisuus Suomenlahdella myös tulevaisuudessa, sekä vähentää kalastuspainetta, joka kohdistuu luonnossa lisääntyvään meriloheen. Jo tätä ennen Suomenlahden Uistelijat r.y. on istuttanut jo monen vuoden ajan meritaimenta ja viime vuosina myös merilohta Suomenlahteen.

Nyt sinulla, yksittäinen kalastaja on mahdollista auttaa merilohen tulevaisuutta. Lahjoita jokaisesta saadusta kalasta omantuntosi mukaan 3€ / saamaasi kalaa korvaava poikanen Suomenlahden Uistelijat r.y:n keräystilille: FI24 1228 3000 0761 72 ja turvaa hyvät lohisaaliit meille ja lapsillemme. Voit lahjoittaa rahaa vaikka et kalaa saisikaan, varmaa on että kaikella tämän tilin kautta kerätyllä rahalla hankitaan merilohta Suomenlahteen. Muista käyttää lahjoituksessasi viitenumeroa 123 jolloin lahjoitukseen kohdistuva vastaanottajan pankkikulu on vain 13 senttiä viitteettömän siirron 55 sentin sijaan.

Jos saat lohen, osta sille ja myös meille kalastajille tulevaisuus edellä mainittuun hintaan. Esimerkiksi kymmenellä eurolla saadaan kolme uutta merilohen alkua uimaan kalastamaasi vesialueeseen.

Myös yritykset ja järjestöt ovat tervetulleita lahjoittajia, katso yrityslahjoitusmahdollisuutta tästä.

Keräyksen tähänastisen kertymän näet tästä linkistä.

Kaikki tämän tilin kautta kerätyt varat käytetään suoraan Suomenlahden merilohi-istutuksiin.

Suomenlahden lohen ja Suomenlahden Uistelijat r.y:n puolesta

Joonas Waris ja Pekka Heija