Siirry suoraan sisältöön

SAARI – PIHLAJALUOTO

Suomenlahden Uistelijoilla on talkoovoimin ylläpidetty tukikohta saaressa Itä-Helsingin edustalla, Pihlajaluoto, josta hyvät kalavedet alkavat heti saaren rannoista. Saaressa on kaksikerroksinen hyväkuntoinen talo, jossa on hyvät ruoanlaittomahdollisuudet ja runsaasti yöpymistilaa. Lisäksi saaressa on saunarakennus, grillikatos ja varastotilaa. Luonnollisesti saaressa on laiturit, joihin voi kiinnittyä suurempikin määrä veneitä.

Loistava sijainti lähellä rantaa, kuitenkin ulkomeren ääressä tarjoaa yöpymis- ja saunomismahdollisuuksineen ainutlaatuisen tilaisuuden useammankin päivän kalareissuille myös kalakavereillesi. Saari on erinomainen paikka yhdessäoloon myös koko perheelle merellisessä ympäristössä. Nykyaikaiseen venekalustoon hyvin soveltuvat laiturit molemmin puolin saarta takaavat turvallisen ja helpon rantautumisen.

Saaressa järjestetään jäsenille kohdistettuja kalastuskilpailuja, sekä nuoriso- ja muita koko perheen tapahtumia. Hyvät taimenvedet ja siian ongintapaikat tavoitat saaresta ja sen ympäristöstä. Ulkomeren parhaille lohipaikoille on lyhyet ajomatkat. Pihlajaluoto on erinomainen paikka viettää merellistä vapaa-aikaa lähes ulkomeren ääressä.

Saaren koordinaatit: N60.10.200 E25.10.300.

Saari-isäntä

Jari Kauppinen
puh. 0500 025 0025

Sähköposti: toimisto@suomenlahdenuistelijat.fi