Siirry suoraan sisältöön

PIHLIKSEN AVOIMET OVET

Järjestämme Pihliksen tukikohdassamme avoimien ovien päiviä kalastusta harrastaville tai siitä hyvin kiinnostuneille, useimmiten kisapäiviemme yhteydessä. Päivän aikana voit tutustua tukikohtaamme, seuratoimintaan ja tavata seuralaisia. Voit tulla itseksesi tai kaveriporukan kanssa, miksei koko perheenäkin meriretkeilyn merkeissä. Grilli ja sauna lämpeää tarvittaessa jo iltapäivällä.

Suomenlahden Uistelijoiden tukikohdan ohessa voit tutustua koko Pihlajaluodon kallioisiin rantoihin ulkoilun, piknikin ja telttailunkin merkeissä. Kerromme, esittelemme ja opastamme mielellämme kaikkea tarvittavaa veneistä, välineistä ja tekniikoista lähtien, joita tarvitaan esimerkiksi taimenen heittokalastukseen tai merilohen uisteluun. Samalla saat varmasti hyvää tietoa myös vaikkapa ahvenen, siian, kuhan tai hauenkin kalastukseen. Suomenlahden Uistelijat on monipuolinen kalastusseura eri kalastuslajeissa.

Jos et omista venettä jolla pääset Pihlajaluotoon, on sinun mahdollista saada kyyti läheisen Aurinkolahden tai Ruusuniemen laitureista. Ota yhteyttä ennakkoon sähköpostitse tai puhelimitse niin tiedämme kuinka paljon kuljetusta järjestämme, voimme järjestää sitä rajallisen määrän. Ota mukaasi vaikkapa virveli tai onki jos omistat sellaiset, eväitä, hyvää mieltä ja kalastusasennetta, viihdyt varmasti koko päivän. Pyyhekin kannattaa ottaa jos haluat jäädä illaksi katsomaan kisailijoiden kalasaaliita, saunomaan iltatapahtumaan ja jutustelemaan kalastuksesta.

Tervetuloa tutustumaan uusiin kalakavereihin!

KISAPÄIVIEN JA AVOIMIEN OVIEN PÄIVÄOHJELMA:

Tarkat ajat vaihtelevat jonkin verran esim. sääolosuhteiden mukaan.

7.00 Pihlajaluodon Kisakeskus aukeaa. Kuljetus Pihlajaluodolle kuljetusta pyytäneille.
Aamukahvitarjoilu. Suomenlahden Uistelijoiden tukikohtaan tutustumista.

8:00 Ilmoittautuminen kisaan. Tanepassien ja mittojen jakaminen, kisapäivän yhteystiedot kisakalojen kuvien lähettämistä varten.

8:30 Kipparikokous

9:00 Stadin Tane! sekä Suomenlahden Uistelijat Seuracup kisat alkaa. Vapaa lähtö laiturista.

10.00 Kahvitarjoilua kisakeskuksessa ja grillikin kuumana avoimiin oviin saapuneille vieraille.

12.30 Stadin Tane! kisatilanne, tuomaristo raportoi

13.00 Grilli kuumana ja kalajuttuja

17.00 Stadin Tane! kilpailu päättyy, jolloin on oltava jo takaisin kisakeskuksessa.

17.00 Suomenlahden Uistelijat Seuracup kilpailu päättyy, jolloin on oltava jo takaisin kisakeskuksessa.

17.15 Stadin Tane! Tuloskatselmus ja palkintojen jakaminen

17.30 Suomenlahden Uistelijat Seuracup kisan punnitus, tuloskatselmus.

18.00 Sauna kuumana

Vapaata ohjelmaa saaressa

22.00 Kilpailukeskus sulkeutuu, ja avoimet ovet Pihlajaluodossa päättyy

LÄHESTYMISOHJE PIHLAJALUOTOON:

Päälaituri sijaitsee pohjois-itä puolella Pihlajaluotoa. Kiinnittäytyminen tapahtuu poijuihin; perän kiinnitys poijuun ja keula kohti laituria. Huomio! Varaathan riittävästi köyttä kiinnittäytymiseen, suosittelemme vähintään 30 metriä. Saunalaituria käytetään kisa- ja avoimien ovien tapahtumissa vain sääolosuhteiden mukaan, tiedotamme siitä erikseen.

KULJETUS PIHLAJALUOTOON:

Suomenlahden Uistelijat ry voi järjestää kuljetuksen avointen ovien tapahtumaan tulijoille. Kuljetus lähtee Vuosaaren Aurinkolahdesta kohti Pihlajaluotoa.

Kuljetusta voidaan järjestää rajallinen määrä, pyydäthän kuljetusta myös hyvissä ajoin ennen tapahtumaa sähköpostilla toimisto@suomenlahdenuistelijat.fi

Kuljetuksen noutopaikka on Aurinkolahden Hiekkalaiturintienpään laiturilta.