Siirry suoraan sisältöön

TAPAHTUMAT

9.-18.2.2024 Vene 24 Båt, Helsingin Messukeskus. Vene Båt on Pohjois-Euroopan suurin venealan tapahtuma, joka esittelee veneet ja muut vesielämän harrastukset, välineet ja palvelut. Vene Båt on venekansan oma kohtaamispaikka, missä kohtaavat tyytyväiset näytteilleasettajat ja kävijät.

Vene24Båt

24.02.2024 Herzika pilkki. Kaikille avoin, koko perheen pilkkikisa. Herttoniemi, lähtö Simppukarin parkkipaikalta. Kisa klo 10-14, mutta pilkkiähän voi koko päivän jos kala syö. Katso pakkas- ja jäätiedotteet facebookistamme.

Herzika pilkki

Seuracup

27.04.2024 Siikarieha. Seuracup, siianongintaa kalliolta ja saariston matalikoilla, koko perheen tapahtuma. Samalla laitellaan Pihlistä kesäkuntoon kisailun ohessa.

Seuracup

 

11.05.2024 STADIN TANE! + Kevät treffit, seuracup. Samana päivänä Pihliksen avoimet ovet. Nähdään taas taimenen heittokisan merkeissä! Kevättreffeillä ensimmäiset lohiveneetkin suuntaavat jo ulkosaaristoon syönnöslohien perään.

STADIN TANE!

Pihliksen avoimet ovet

 

15.-16.06.2024 Kesätreffit, seuracup: Kisaillaan lohen ja taimenenkin -uistelun merkeissä. Havaittavissa nousulohikuumetta avomerellä. Samalla voi osallistua myös Baltic Salmon Classic -avomeriuistelukisaan.

Seuracup

Baltic Salmon Classic

28-30.06.2024 Helsinki Trolling Contest 2024. Lisätietoa tulossa, tänä vuonna ratkaistaan myös EM-Mestaruus.

Lowrance-Helsinki Trolling Contest 2024

Suomenlahden kalakanta on hyvä muuhun Itämereen nähden. Monelle on ollut yllätys että Suomenlahdella kalastetaan samoilla säännöillä kuin aiemminkin, eli saa ottaa myös evällisiä lohia. Kisatkin pidetään ensi kesänä entiseen tapaan!

23.08.2024 Kuha & 24h. Seuracup, kaksi kisaa samaan aikaan. Tarkempi ajankohta myöhemmin. Kuhakisassa kolme komeinta kuhaa voittaa, 24 -kisassa on vuorokausi aikaa napata 5 kalalajia: Ahven, kuha, hauki, taimen ja lohi. Hyvällä tuurilla ja taktikoinnilla on mahdollista voittaa molemmat kisat.

Seuracup

28.09.2024 STADIN TANE! + Syys treffit, seuracup. Tarkempi ajankohta myöhemmin säiden mukaan. Samana päivänä Pihliksen avoimet ovet. Syystaimenen heittoa ja uistelua saaristossa kisafiiliksissä, lohtakin löytyy syvemmältä.

Pihliksen avoimet ovet

Seuracup