Siirry suoraan sisältöön

SEURACUP

Pilkkikisa, helmikuu.   Siikarieha, huhtikuu.    Kevättreffit, toukokuu.   

Kesätreffit, kesäkuu.    Kuha / 24h, elokuu.     Syystreffit, syyskuu.

Seuracupin kisat ovat hauska kilpailumuoto, rennosti ja huumorimielessä. Koko kauden kestävä Cup on suunniteltu siten että kisailijat joutuvat kalastamaan rantavesien matalista avomeren syvänteille saakka, eri kalalajeja, eri välineillä, eri vuoden- ja kellonaikoina. Kisapäivinä aikaa on annettu rajallisesti.

Menestyäksesi seuracupissa, sinun on voitettava tietysti seuran kalakaverisi. Konstit kun loppuu niin keinot alkaa. Näissä kisoissa taktikointi ja hämääminen saunan lauteilla, pikku ketkuilu sekä hotspottien piilottelu on sallittua hyvässä hengessä tottakai. Jos voittokala ei sattunut tulemaan muissa kisoissa, tässä cupissa se menestyy varmasti. Paras monikalamies voittaa koko cupin joka lajissa, ja hänet palkitaan ainakin menestyksellä ja kunnialla. Myös kauden suurimmat suurimmat kalat palkitaan, joskus jopa erikoisemmat saaliit, kuten kampela uistellen.

Kisoista löydät tarkempaa tietoa tapahtumat valikosta. Tarkemmat ajankohdat esim. kelien mukaan tiedotetaan seuran jäsenien omilla uutiskanavilla.