Siirry suoraan sisältöön

LOWRANCE-HELSINKI TROLLING CONTEST 2024

Merilohen uistelun kaikille avoimet EM-kilpailut Helsingissä 28-30.06.2024

Kisa on avoin kaikille harrastuskalastajille. Kilpailukeskus sijaitsee Herttoniemenrannassa osoitteessa Simppukarinkatu 3, Helsinki.

Kilpailualueena on Suomen valtion yleinen vesialue (vanhat karttalehdet: 16, 17, 18, 19 (Loviisa-Porkkala) jonka tarkempi rajaus on kilpailijoille jaettavassa kisaohjelmassa/kisakartassa).

Mestaruuden voittaa painoltaan eniten merilohta saanut venekunta ja joukkue. Pääpalkinnon voittaa suurimman merilohen saanut venekunta.

Tiedote vuoden 2024 Kalastussäännöksistä:

Suomenlahden kalakanta on hyvä muuhun Itämereen nähden. Monelle on ollut yllätys että Suomenlahdella kalastetaan samoilla säännöillä kuin aiemminkin, eli saa ottaa myös evällisiä lohia. Kisatkin pidetään tänä kesänä entiseen tapaan!

Kisaan Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.

Uutta 2024, hotellimajoitus: Voit yöpyä edelleen veneessä Kisakeskus Waltic Boatcenterin laitureissa Simppukarinkadulla. Lisäksi mukana majoituksessa on myös ansioituneesti uistelukilpailu Baltic Salmon Classicin kisakeskuksena toimiva Hotelli Jollas89, josta voit varata huoneet vaikka koko venekunnallesi. Yhden yön hinta kilpailijoille on 56€/hlö sisältäen aamupalan, minimissään 2 hengen huoneessa. Jollas89:ssä on myös laiturit jonne voit varata venepaikan, sekä sauna rantabaareineen. Huom: Hotelli Jollaksessa on kesäisin paljon tapahtumia, kannattaa varata huone hyvissä ajoin ennakkoon. Huone- ja venepaikkavaraukset onnistuu helposti sähköpostitse reception@jollas89.fi

Kisatiedote 2024: Tarvitsemme yhteystietosi, ilmoittaudu pian! Pakollisen kipparikokouksen poistumisen johdosta esim. prikkojen, kisakassien ja kipparipaitojen noudot ja postitukset aloitetaan jo juhannusviikolla jotta ne kerkeävät kisoihin. Tarvitset niitä kisaviikonloppuna. Kisatiedoteryhmä aukeaa myös juhannuksen aikoihin. Ilmoittautuminen on mahdollista vielä kisaviikollakin, mutta teettää sinulla enemmän töitä esim. noutojen suhteen, ja kisakeskuskäynninkin jos jätät asiat viimeiseen hetkeen.

Kisaan Ilmoittautuminen on auki. Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä.