Siirry suoraan sisältöön

TUE MERILOHTA

Suomenlahden Uistelijat r.y. (y-tunnus: 1524862-3) on saanut uuden rahankeräysluvan no RA/2021/140 joka on voimassa 10.02.2021 alkaen toistaiseksi.

Rahakeräysluvan tarkoitus on auttaa, elvyttää ja turvata kalastuksen tulevaisuutta Suomenlahdella myös tulevaisuudessa. Istutus vähentää kalastuspainetta joka kohdistuu luonnossa lisääntyvään meriloheen ja taimeneen. Kalastusharrastuksen ohessa olemme osallistuneet ja vaikuttaneet kalastusympäristön kestävään ja eettiseen kehitykseen yhteistyössä muiden seurojen, järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Suomenlahden Uistelijat noutivat, kuljettivat kasvattamoon ja istuttivat Itämereen ensimmäiset Nevanjoen kannan lohi-istukkaat jo ensimmäisinä toimintavuosinaan 80-luvun lopussa. Jatkamme tätä työtämme edelleen, myös taimenistutusten merkeissä.

Jos saat lohen tai taimenen, lahjoita sille korvaava poikanen, ja kalastajillekin tulevaisuus  3:lla eurolla. Kympillä saadaan kolme uutta merilohen ja taimenen alkua uimaan kalastamaasi vesialueeseen. Voit päättää lahjoittamasi summan itse, kaikki on eteenpäin ja mahdollistaa kestävän kalastuksen myös tuleville sukupolville.

Yksityishenkilön lahjoitusohje löytyy tästä linkistä. Yrityksenne tai järjestönne pääsee mukaan Suomenlahden merilohen tukitoimintaan tästä linkistä, logon julkaisemme yhteistyökumppaneissa. 

Kaikki tämän tilin kautta kerätyt varat käytetään suoraan Suomenlahden merilohi ja taimen -istutuksiin.

Suomenlahden lohen ja Suomenlahden Uistelijat ry:n puolesta,

Joonas Waris