Siirry suoraan sisältöön

TUE MERILOHTA – YRITYKSET

Myös yritykset ja järjestöt voivat osallistua Suomenlahden merilohen ja taimenen tulevaisuuden turvaamiseen.

Suomenlahden Uistelijat r.y:llä on (y-tunnus: 1524862-3) on rahankeräyslupa no RA/2021/140, joka on voimassa 10.02.2021 alkaen toistaiseksi.

Rahakeräysluvan tarkoitus on auttaa, elvyttää ja turvata merilohen ja taimenen tulevaisuus Suomenlahdella myös tulevaisuudessa, sekä vähentää kalastuspainetta, joka kohdistuu luonnossa lisääntyvään meriloheen ja taimeneen. Suomenlahden Uistelijat r.y. on istuttanut jo monen vuosikymmenen ajan merilohta ja meritaimenta Suomenlahteen.

Keräyksen keräyssummat näet kertymä -valikosta, ja lahjoituksia tehneet yritykset ja järjestöt yhteistyökumppanit -valikosta. Kaikki tämän tilin kautta kerätyt varat käytetään suoraan Suomenlahden merilohi ja taimen -istutuksiin. Täytä alla oleva lomake niin saat sähköpostiin lahjoitustasi varten viitenumerollisen laskun haluamallesi summalle kirjanpitoa varten.

    Jos haluatte yrityksenne logon näkyviin Merilohikeräyksen yhteistyökumppaneiden sivulle, ruksikaa alla oleva valinta ja valitkaa sen alle “Valitse tiedosto”-napilla haluamanne logo (gif-, jpg-, png- tai pdf-muodossa).

    Haluamme yrityksemme logon näkyviin tälle sivulle

    Täytetyn lomakkeen lähetys alla olevalla Lähetä-napilla.