Siirry suoraan sisältöön
HYVÄ MERILOHEN UISTELIJA

Suomenlahden Uistelijat r.y:llä on (y-tunnus: 1524862-3) on rahankeräyslupa no RA/2021/140, joka on voimassa 10.02.2021 alkaen toistaiseksi.

Rahakeräysluvan tarkoitus on auttaa, elvyttää ja turvata merilohen ja taimenen tulevaisuus Suomenlahdella myös tulevaisuudessa, sekä vähentää kalastuspainetta, joka kohdistuu luonnossa lisääntyvään meriloheen ja taimeneen. Suomenlahden Uistelijat r.y. on istuttanut jo monen vuosikymmenen ajan merilohta ja meritaimenta Suomenlahteen.

Nyt sinulla, yksittäinen kalastaja on mahdollista auttaa merilohen tulevaisuutta. Lahjoita jokaisesta saamastasi kalasta omantuntosi mukaan 3€ /  Suomenlahden Uistelijat r.y:n keräystilille: FI24 1228 3000 0761 72 ja turvaa hyvät lohi- ja taimensaaliit meille ja lapsillemme. Voit lahjoittaa rahaa vaikka et kalaa saisikaan, varmaa on että kaikella tämän tilin kautta kerätyllä rahalla hankitaan merilohen ja taimenen poikasia Suomenlahteen. Muista käyttää lahjoituksessasi viitenumeroa 123 jolloin lahjoitukseen kohdistuva vastaanottajan pankkikulu on vain 13 senttiä viitteettömän siirron 55 sentin sijaan.

Jos saat lohen tai taimenen, lahjoita sille korvaava poikanen, ja myös meille kalastajille tulevaisuus edellä mainittuun hintaan. Esimerkiksi kymmenellä eurolla saadaan kolme uutta merilohen alkua uimaan kalastamaasi vesialueeseen.

Myös yritykset ja järjestöt ovat tervetulleita lahjoittajia, katso ohjeet valikosta. Keräyksen keräyssummat näet kertymä -valikosta.